miércoles, 4 de enero de 2012

La secretaria on-line; quins són els avantatges del seu servei.


Amb el serveis d’una secretaria on-line redueix temps que el fet de dur a terme personalment les tasques administratives secundàries li resten temps a l’empresari/a de la seva pròpia activitat econòmica i en el cas de la contractació de personal per aquestes funciones reduirà els costos de personal i en la infraestructura de l'empresa.
 

El fet tenir una secretaria on-line li ofereix a l’empresari/a, autònom/a o freelance rendibilitat i eficàcia en la seva activitat.

Una secretaria on-line li presta un atenció telefònica amb un horari ininterromput normalment de 8:00 a 20:00h de dilluns a divendres. I l'atenció telefònica al client és 100% personalitzada.

Què és una secretaria on-line? Les secretaries on-line operem exactament igual que una secretària personal, atenen les trucades, gestionant l’agenda, gestionant contactes, duent a terme les tasques administratives, que tot i que no ens n’hi adunem són moltes les feines que es poden delegar a altres persones.
El sols fet de contractar una secretaria on-line ja es beneficiós per a l’empresa ja que un sou d’una secretaria pot oscil·lar des de 19.000 € a 25.000 € l’any, això és des de 1.500 € a 2.083 € el mes, contractar una secretaria on-line, li suposarà un cost des de 30 € serveis bàsic de recepció de trucades fins a 180 € incloent-t’hi, gestió d’agenda, gestions administratives integrals. Valori ara els cost! I aquest fet no es l’únic, si ha de sumar el cost d’infraestructura, el qual evidentment s’estalvia totalment.
Tot això tenint en compte que es tenen els serveis d’una secretaria per que com tots sabem, en els temps que corren és més que probable que hi hagin empresaris que opten, degut al cost, per a prescindir-ne, gestionant-se ells/elles mateixes TOT el referent a la gestió administrativa i d’atenció al client, no prestant-li l’atenció que l’empresa o negoci necessita, com ara la captació de nous clients, el manteniment dels ja existents i millora del serveis i/o productes.
En definitiva, una opció, avui en dia més que rentable i beneficiosa!

“ UN PROBLEMA – UNA SOLUCIÓ”

A SU SECRETARIA  volem satisfer a totes les obligacions dels nostres clients.

- EL NOSTRE OBJECTIU:
Ajudar a impulsar el creixement de les empreses dels nostres clients, estalviant costos.

- EL NOSTRE COMPROMÍS:
Demostrar la nostra professionalitat oferint un servei únic a un preu immillorable.




No hay comentarios:

Publicar un comentario